Reserveer je Mersing buskaartjes hier
Book your hotel or resort room online now
Klik hier om uw eigen minibusje te boeken
  Vakantie naar Tioman? Boek uw Mersing - Tioman ferry tickets online, real-time, geheel veilig. Of bel ons Singapore nummer voor meer info: +65 900 79345  . Inmiddels meer 180.000+ verkochte tickets!
vervoerhotels links faq tips privacy tg. gemuk over ons waardebon sitemap
Tioman Ferry Tickets
Tioman Ferry Tickets
ticketsdienstregeling mersing bus tioman mersing fun in de zon nieuws contact testimonials alg. voorw.
Tioman Ferry Tickets

Afgezien van schilderachtige locaties begiftigd met mijlen van palmstranden, ongerepte wateren en een groot aantal fauna en flora, Tioman biedt ook belastingvrije goodies. Bijvoorbeeld, wijn, bier, sterke drank en sigaretten op de duty-free shops op Tioman zijn in prijs lager is dan bij de meeste luchthavens. En zowel, alcohol en sigaretten, zijn makkelijk te krijgen als je eenmaal bent aangekomen, vooral als je in hebt gevlogen.

Te weten, de Vision Koophandel winkel, in Tekek Village, op slechts een paar minuten lopen van de luchthaven, is een van het eiland de grootste duty-free shops. Dit gelijkvloers supermarkt biedt een hele waaier van producten, zoals batik, T-shirts, souvenirs, fruit en tabak en natuurlijk wijn, bier en drank.

Zelfs als u op zoek bent naar een aantal alledaagse snuisterijen, zoals keukengerei, een schroevendraaier of papier lijm, ga dan naar deze winkel, omdat ze in voorraad hebben bijna alles. Sommige items kan een beetje duurder dan op het vasteland zijn en sommigen zullen een beetje goedkoper zijn, vooral, uiteraard tabak en alcohol. In beide gevallen, altijd proberen te onderhandelen over de prijs vermeld, omdat er ook wat speelruimte kunnen zijn naar beneden. Dit geldt ook voor de andere dorpen zoals Paya en Salang, die kleine diverse verkooppunten te hebben.

Gewoon een briefje op een tabak en / of alcohol gekocht. Houd er rekening mee dat je nodig hebt om de rechten te betalen op alle sigaretten, wijn, bier, sterke drank of als en wanneer u deze terug naar Singapore te dragen. De autoriteiten van Singapore zijn zeer no-nonsense als het gaat om alcohol en tabak, dus altijd, altijd verklaren deze goederen naar Singapore douanebeambten. Zie hier voor de Singapore douane website op belastingvrije goederen, onder meer sigaretten, wijn, bier en sterke drank.

Ten slotte moet u contant geld nodig hebt, is er een geldautomaat in Tekek, net om de hoek van de luchthaven.

Booking.com Last-minutes beschikbaar. Geen reserveringskosten.


Click here for a Tioman trip to remember!
Klik hier voor een Tioman reis
om nooit te vergeten

      Wellicht is het volgende ook iets voor u:
You want to ride your bicycle?
You want to ride your bicycle?
Close encounters of the Tioman freediving kind
Close encounters of the
Tioman freediving kind


Decent barrels along Juara's beach
Decent barrels along Juara's beach
Get your motor running
Get your motor running

Book your hotel or resort room online now